fredag 6 februari 2009

Utmaning - sjätte bilden

Har blivit utmanad av Ewa och Helena!
Utmaningen är att göra ett inlägg i bloggen och visa den 6:e bilden som jag har i den 6:e mappen i mitt bildarkiv. Jag fick moderera instruktionerna lite eftersom jag inte vill visa alltför privata bilder. Men eftersom jag ändå har helt klart för mig hur min logik, i uttänkandet av vilken bild som ska visas, är uppbyggd så tycker jag att mitt "fuskande" ändå är ok ;)
Bilden är tagen i mars 2007. Den visar min äldsta son, då nästan tre år gammal när han är på väg in i en snötunnel som han och pappan grävt ur en stor snöhög på vägen utanför vårt hus. Då hade vi minsann rejält med snö. Kanske det blir samma sak i år med tanke på att det snöat hela dagen här idag.

Jag skickar vidare utmaningen till alla som känner sig manade, vet att många redan fått den till sig så jag nämner ingen specifik. Men ett krav har jag ;) Om du antar utmaningen, skriv en kommentar här så kommer jag och tittar på din bild :)

7 kommentarer:

Ewa sa...

Härlig bild. Minns då man som barn byggde snökojor. Vi gjorde flera rum, och en massa gångar under snön och det var så spännande... Mamma var dock livrädd för rasrisken, och det kan man ju såhär i efterhand då man har egna barn förstå.

Kram
/Ewa

Ewa sa...

PS: Hoppas ni får en fin helg.

Ulrica sa...

Åhh, när jag var barn och bodde i Umeå hade vi mycket snö och byggde härliga snögrottor. Härlig bild.

Petra C sa...

Vi gjorde också härliga snögrottor i högarna som plogbilarna skrapade ihop när vi var små. Härligt att vara liten!

Ewa sa...

Jo, jag med... Är superkänslig för vissa mönster. Blir helt åksjuk och yr i bollen av dem. När jag var aupair i London, och stod och strök försvarsadvokatens smalrandiga skjortor vart jag illamående...

Tänk att ha det där till gardiner. Hujedamej.

Hoppas ni har en fin helg.

Varm kram
/Ewa

Helena sa...

Vinter är härligt...när man är barn//Ha det gott!

Petra C sa...

Helena - ja, jag tror också att vintern är härligast för barn! :)