söndag 8 mars 2009

Inte på topp än

Jag funderar. Samlar inspiration. Tänker lite på vad jag vill med mitt fotograferande. Det kan ha varit detta som startade några av alla tankar som snurrar runt i huvudet...

Jag vill vara med i fotoutmaningar och hitta kreativa lösningar. Men då känner jag också att jag "måste" kika runt och kommentera på en massa andra bloggar som också är med i samma utmaningar. Men varför egentligen? Jag måste komma fram till någon balans i detta. Är det ok att vara med i en fotoutmaning utan att titta på x antal andra bloggar? Det måste det väl ändå vara?

6 kommentarer:

Ulrica sa...

Ja, självklart är det det. Det är kul att få kommentarer med det är ju inte antalet som räknas. Och man kan ju gå till bloggarna lite då och då och istället ta sig lite tid att surfa runt på just den bloggen. Kanske lämna lite mer i kommentaren än bara ett eller två ord.

Du är välkommen när helst du vill till mig - och om jag kan ge dig lite inspiration så blir jag glad.

Jag har ju valt att nästan bara fotoblogga, kanske jag ska kriva lite mer.... men det känns som ett stort klliv att ta. Tänker som du... mer jobb.

Photos by Storm sa...

Absolut. Det avgör du själv. Ibland tror jag man ska bromsa sig ett tag så att man inte bara dras med. Så jag tycker att du resonerar helt rätt. Hoppas du får en skön helg/Lis

Karins fotoblogg sa...

Jag skriver under på detta! Jag har varit rätt oinspirerad på sistone att fota och blogga. Jag har skyllt på trist väder mm. Att ge och få kommentarer är kul. Men det tar ju tid! Och som småbarnsförälder så har jag inte all tid i världen. Jag har också känt en undran kring att vara med i en fotoutmaning utan att kika igenom de andras bidrag. Jag har kommit fram till att det viktiga för mig är själva fotandet och bildbehandlandet. Resten är bonus, om jag vill och orkar!
Så mitt svar på din fråga är: Ja! det är ok! :)
Ha det gott, kram

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken fin blogg du har! Jättefina foton - hit kommer jag gärna igen!

Jes

Ewa sa...

Jag blir också lite "stressad" ang kommentarer. Det är så roligt då nån är in och lämnar några ord, och ibland är jag så dålig på att själv svara. Alltid dyker det upp något annat, coh så tänker jag: Jag skriver den. Får lite dåligt samvete, och är rädd att folk slutar skriva, eller tror man är "dryg".

Här har vi haft UNDERBART väder i 3 dagar nu, och jag har varit ute på isen i timmar. Idag ska jag dock välja ett annat ställe, så jag får nya foto-objekt.

Kram på dig vännen
/Ewa

Petra C sa...

Tack för alla uppmuntrande ord! Känner att lusten är på väg tillbaka!